• 9.385.182 stemmen

Joling & Gordon over de Vloer

Joling & Gordon over de Vloer seizoen 4?

Zal er een seizoen 4 beschikbaar komen voor de tv-serie Joling & Gordon over de Vloer? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Joling & Gordon over de Vloer.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Joling & Gordon over de Vloer (Seizoen 3) dateert van 2007.

Joling & Gordon over de Vloer Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 4) van Joling & Gordon over de Vloer? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Joling & Gordon over de Vloer seizoen 4 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Joling & Gordon over de Vloer Serie Informatie

Joling & Gordon over de Vloer is een Reality-serie uit 2005-2007. met onder meer de acteurs Gordon Heuckeroth en Gerard Joling .

Diva's Gerard Joling en Gordon verruilen hun luxe leventje om kennis te maken met het harde werken. Zo verblijven ze in hun eerste weken op een varkensboerderij, in het circus en in een parenclub. Ze maken kennis met de mensen die zich met hart en ziel inzetten voor hun werk en leren ondertussen meer over hun vak. Het harde werken verandert al snel in gekreun en geklaag van de beide heren.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,39 met in totaal 67 stemmen. De serie heeft momenteel 3 seizoenen.