• 9.384.694 stemmen

Ik, Mik, Loreland

Ik, Mik, Loreland seizoen 3?

Zal er een seizoen 3 beschikbaar komen voor de tv-serie Ik, Mik, Loreland? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Ik, Mik, Loreland.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Ik, Mik, Loreland (Seizoen 2) dateert van 1996.

Ik, Mik, Loreland Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 3) van Ik, Mik, Loreland? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Ik, Mik, Loreland seizoen 3 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Ik, Mik, Loreland Serie Informatie

Ik, Mik, Loreland is een Familie / Avontuur-serie uit 1994-1996. met onder meer de acteurs Marjolein Macrander, Siem van Leeuwen en Catherine van Woerden .

Mik woont in Loria, een land dat verzot is op letters en woorden. Iedereen kan schrijven en lezen en doet dat dan ook de hele dag. Behalve Karbonkel, een eenogig monster. Karbonkel woont ook in Loria maar kan niet lezen en schrijven, want dat kunnen Karbonkels nou eenmaal niet. Hij wordt hierdoor zo gefrustreerd dat hij alle letters en woorden uit Loria laat verdwijnen, waardoor Loria verandert in het analfabete Loreland. Mik moet de weggeblazen letters daarna weer terug zoeken in de landen Kratermaan, Huiverhuizen, Doolgaarde, Wildewoud, Weerwater en Kramerije, waar ze een scala aan kleurrijke figuren ontmoet en een hoop avonturen beleeft.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,47 met in totaal 17 stemmen. De serie heeft momenteel 2 seizoenen.