• 9.384.794 stemmen

Bitten

Bitten seizoen 4?

Zal er een seizoen 4 beschikbaar komen voor de tv-serie Bitten? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Bitten.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Bitten (Seizoen 3) dateert van 2016.

Bitten Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 4) van Bitten? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Bitten seizoen 4 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Bitten Serie Informatie

Bitten is een Fantasy / Drama-serie uit 2014-2016. Geregisseerd door Brad Turner met onder meer de acteurs Laura Vandervoort, Greyston Holt en Paul Greene .

Bitten volgt de avonturen van de achtentwintigjarige Elena Michaels, 's werelds enige vrouwelijke weerwolf. Elena, een wees, dacht eindelijk haar ware liefde gevonden te hebben in Clayton, totdat haar leven voorgoed veranderde. Elena probeert zich te ontdoen van de roedel weerwolven die haar in een monster veranderden, maar haar pogingen worden verhinderd door een reeks brute moorden.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,33 met in totaal 29 stemmen. De serie heeft momenteel 3 seizoenen.