• 9.384.508 stemmen

Blue Murder

Blue Murder seizoen 6?

Zal er een seizoen 6 beschikbaar komen voor de tv-serie Blue Murder? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Blue Murder.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Blue Murder (Seizoen 5) dateert van 2009.

Blue Murder Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 6) van Blue Murder? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Blue Murder seizoen 6 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Blue Murder Serie Informatie

Blue Murder is een Misdaad / Drama-serie uit 2003-2009. Geregisseerd door Juliet May met onder meer de acteurs Caroline Quentin, Ian Kelsey en Paul Loughran .

Blue Murder is een Engelse politieserie die zich afspeelt in Manchester, Engeland. Politievrouw Janine Lewis is een alleenstaande moeder met vier kinderen en probeert haar werk te combineren met haar huishoudelijke taken. Nadat haar man haar heeft verlaten heeft zij een min of meer intieme relatie met haar collega inspecteur Richard Mayne.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 2,96 met in totaal 14 stemmen. De serie heeft momenteel 5 seizoenen.