Zonde van de Zendtijd seizoen 4?
Zal er een seizoen 4 beschikbaar komen voor de tv-serie Zonde van de Zendtijd? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Zonde van de Zendtijd.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Zonde van de Zendtijd (Seizoen 3) dateert van 2011.
Zonde van de Zendtijd Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 4) van Zonde van de Zendtijd? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Zonde van de Zendtijd seizoen 4 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Zonde van de Zendtijd Serie Informatie
Zonde van de Zendtijd is een Komedie-serie uit 2009-2011.
Bij alles wat ze zien, horen of lezen in de media stellen komieken Henk Rijckaert en Bert Gabriëls zich vragen. Net zoals iedereen, maar anders dan de doorsnee mediagebruiker gaan ze ook zelf op zoek naar de antwoorden op die vragen. Dat zorgt voor een combinatie van sketches, reportages en filmpjes met een verborgen camera die door Henk en Bert in de studio aan elkaar worden gepraat.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,34 met in totaal 16 stemmen. De serie heeft momenteel 3 seizoenen.