• 9.384.811 stemmen

China Beach

China Beach seizoen 5?

Zal er een seizoen 5 beschikbaar komen voor de tv-serie China Beach? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van China Beach.

Het laatste bij ons bekende seizoen van China Beach (Seizoen 4) dateert van 1990.

China Beach Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 5) van China Beach? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over China Beach seizoen 5 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

China Beach Serie Informatie

China Beach is een Oorlog / Drama-serie uit 1988-1991. Geregisseerd door John Sacret Young met onder meer de acteurs Dana Delany, Concetta Tomei en Marg Helgenberger .

Terwijl de Vietnamoorlog in volle gang is, moeten de leden van een Amerikaanse basis in Vietnam zien om te gaan met de gruwelijkheden die hieruit voortkomen. Doktoren, verplegers, militairen en andere personeelsleden krijgen er dagelijks te maken met zware aanslagen op hun lichamelijke en geestelijke vermogens. Doden, gewonden, verlies en desillusie vormen hun dagelijkse realiteit. Bovendien betekent het voor de vertrekkers uit het oorlogsgebied niet dat hun opgelopen fysieke en mentale littekens daarmee uit hun verdere levens verdwijnen.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,86 met in totaal 14 stemmen. De serie heeft momenteel 4 seizoenen.