Jersey Shore seizoen 7?
Zal er een seizoen 7 beschikbaar komen voor de tv-serie Jersey Shore? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Jersey Shore.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Jersey Shore (Seizoen 6) dateert van 2012.
Jersey Shore Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 7) van Jersey Shore? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Jersey Shore seizoen 7 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Jersey Shore Serie Informatie
Jersey Shore is een Reality / Komedie-serie uit 2009-2012. met onder meer de acteurs Paul DelVecchio, Sammi "Sweetheart" Giancola en Vinny Guadagnino .
Acht kamergenoten verzamelen zich in Jersey Shore om een zomer vol opwinding te beleven. De zogenaamde 'guidos' en 'guidettes' gaan op ontdekking in hun nieuwe omgeving en komen maffe dingen te weten over hun kersverse kamergenoten. Ze verblijven in een ultiem strandhuis in Seaside Heights, New Jersey. Overdag liggen ze aan het strand, terwijl ze ze 's nachts dansen en zich klem zuipen. Ze leven, werken en feesten samen tot de zomer weer eindigt. Er is geen spray tan te oranje en er bestaat niet zoiets als te veel haargel voor deze groep jongeren.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 1,86 met in totaal 32 stemmen. De serie heeft momenteel 6 seizoenen.