Crash seizoen 3?
Zal er een seizoen 3 beschikbaar komen voor de tv-serie Crash? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Crash.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Crash (Seizoen 2) dateert van 2009.
Crash Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 3) van Crash? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Crash seizoen 3 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Crash Serie Informatie
Crash is een Drama-serie uit 2008-2009. Geregisseerd door Bobby Moresco met onder meer de acteurs Arlene Tur, Brian Tee en Eric Roberts .
'Crash' is een spin-off van de gelijknamige Oscarwinnende film uit 2004. Centraal staan de raciale spanningen in Los Angeles, Verenigde Staten. Van het politiekorps tot de inwoners van Koreatown en van de media tot de gewone man; iedereen heeft op de één of andere manier te maken met ongelijke kansen in het leven. Met name op gebied van ras, schort er nogal het één en ander.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 1,50 met in totaal 1 stemmen. De serie heeft momenteel 2 seizoenen.