Basta seizoen 2?
Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Basta? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Basta.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Basta (Seizoen 1) dateert van 2011.
Basta Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Basta? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Basta seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Basta Serie Informatie
Basta is een Komedie / Reality-serie uit 2011. met onder meer de acteurs Jelle De Beule, Jonas Geirnaert en Lieven Scheire .
De kleine man is het geliefkoosde doelwit van allerhande grote en kleine schurken en boosdoeners, van malafide bedrijven en onbetrouwbare instanties. De vier jongens van Neveneffecten vinden dat het genoeg geweest is en gaan op geheel eigen wijze over tot actie. Soms met veel theatrale gestes, andere keren zo goed als ongemerkt. En heel af en toe doet het een heel klein beetje pijn. In de ogen van de vier jongens glinstert een mengsel van strijdlust, zoete revanche en pretlichtjes.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 4,36 met in totaal 25 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.