• 9.384.382 stemmen

Blood & Oil

Blood & Oil seizoen 2?

Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Blood & Oil? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Blood & Oil.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Blood & Oil (Seizoen 1) dateert van 2015.

Blood & Oil Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Blood & Oil? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Blood & Oil seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Blood & Oil Serie Informatie

Blood & Oil is een Misdaad / Drama-serie uit 2015. Geregisseerd door Jonas Pate met onder meer de acteurs Don Johnson, Chace Crawford en Rebecca Rittenhouse .

Billy en Cody Lefever dromen van een nieuw leven en verhuizen naar The Bakken in North Dakota. Een stad die bruist na de grootste olie-ontdekking in de Amerikaanse geschiedenis. Al snel komen zij tegenover een meedogenloze tycoon te staan, die hen dwingt alles op het spel te zetten. Ook hun huwelijk.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 2,50 met in totaal 2 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.