• 9.385.369 stemmen

Clown, Der

Der Clown seizoen 2?

Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Der Clown? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Der Clown.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Der Clown (Seizoen 1) dateert van 1996.

Der Clown Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Der Clown? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Der Clown seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Der Clown Serie Informatie

Der Clown is een Actie / Misdaad-serie uit 1996-1998. Geregisseerd door Sigi Rothemund met onder meer de acteurs Sven Martinek, Diana Frank en Thomas Anzenhofer .

Om zijn vermoorde beste vriend te wreken, treedt topagent Max Zander in de rol van 'de clown'. Opgejaagd door de politie, vecht hij vermomd met een masker tegen de misdaad. Max wordt bijgestaan door zijn vrienden, de journaliste Claudia Diehl en de helikopterpiloot Tobias. Samen helpen ze mensen die in nood zijn.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 2,00 met in totaal 2 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.