Motherland seizoen 4?
Zal er een seizoen 4 beschikbaar komen voor de tv-serie Motherland? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Motherland.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Motherland (Seizoen 3) dateert van 2021.
Motherland Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 4) van Motherland? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Motherland seizoen 4 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Motherland Serie Informatie
Motherland is een Komedie-serie uit 2017-2022. Geregisseerd door Juliet May met onder meer de acteurs Anna Maxwell Martin, Diane Morgan en Paul Ready .
Motherland draait om een aantal moeders die allen op hun eigen manier proberen om te gaan met de perikelen rondom het moederschap. Amanda is een echte leider. Ze is georganiseerd, houdt van properheid en is strikt. Liz, daarentegen, is chaotisch en vindt dat kinderen zich moeten kunnen uitdrukken op welke manier dan ook. Julia is een evenementenmanager maar wanneer haar moeder haar niet meer wil helpen met de kinderen moet ze thuis de boel ook zien te organiseren. Dan is er ook nog Kevin, de thuisblijfvader, aan wiens opstelling de dames zich nogal storen.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,81 met in totaal 16 stemmen. De serie heeft momenteel 3 seizoenen.