• 9.385.182 stemmen

Pleintje, Het

Het Pleintje seizoen 4?

Zal er een seizoen 4 beschikbaar komen voor de tv-serie Het Pleintje? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Het Pleintje.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Het Pleintje (Seizoen 3) dateert van 1987.

Het Pleintje Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 4) van Het Pleintje? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Het Pleintje seizoen 4 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Het Pleintje Serie Informatie

Het Pleintje is een Komedie-serie uit 1986-1987.

De serie speelt zich af op een pleintje, met aan de ene zijde een kerk van pastoor Pol Sickx en zijn koster Felix Piepermans en het café 'De Elfurenmis' van Poliet Peck. De progressievere kant van het pleintje met schilder Karel Peers en de werkloze Barbara Vink kunnen het niet zo goed vinden met de liberale kant van het pleintje, waar vrederechter Aristide de Lesseweg, zijn broer Boniface, griffier Bernard Aerts zich ophouden in het vredegerecht en het café 'De Oude Griffie' van Bertha Bank.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,14 met in totaal 7 stemmen. De serie heeft momenteel 3 seizoenen.