Huff seizoen 3?
Zal er een seizoen 3 beschikbaar komen voor de tv-serie Huff? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Huff.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Huff (Seizoen 2) dateert van 2006.
Huff Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 3) van Huff? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Huff seizoen 3 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Huff Serie Informatie
Huff is een Drama / Komedie-serie uit 2004-2006. Geregisseerd door Scott Winant met onder meer de acteurs Hank Azaria, Paget Brewster en Oliver Platt .
Huff is een zeer succesvolle psychiater, totdat een 15-jarige patiënt zelfmoord pleegt in zijn praktijk. De politie doet onderzoek naar de praktijk en Dr. Huff is genoodzaakt om thuis te gaan werken. Het is niet zo makkelijk als het lijkt, want zijn familie - bestaande uit zijn zoon Byrd, broer Teddy, moeder Izzy en vrouw Beth - leeft ook in het huis. Huff voelt zich schuldig vanwege de dood van zijn patiënt, ook al kan hij daar helemaal niets aan doen. Hij heeft zijn hele leven besteed aan het helpen van anderen. Nu moet hij gaan kijken naar zijn eigen geestelijke gezondheid.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,25 met in totaal 2 stemmen. De serie heeft momenteel 2 seizoenen.