• 9.384.777 stemmen

Haters Back Off!

Haters Back Off! seizoen 3?

Zal er een seizoen 3 beschikbaar komen voor de tv-serie Haters Back Off!? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Haters Back Off!.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Haters Back Off! (Seizoen 2) dateert van 2017.

Haters Back Off! Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 3) van Haters Back Off!? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Haters Back Off! seizoen 3 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Haters Back Off! Serie Informatie

Haters Back Off! is een Komedie-serie uit 2016-2017. Geregisseerd door Andrew Gaynord met onder meer de acteurs Colleen Ballinger, Angela Kinsey en Francesca Reale .

De zelfverzekerde, maar onwetende Miranda Sings is vastbesloten om het helemaal te gaan maken. Ze trekt eropuit om beroemd te worden. Haar nogal eigenzinnige zoektocht is echter zeer weinig belovend en haar oom Jim, die haar onvoorwaardelijk steunt, doet eigenlijk meer fout dan goed.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,11 met in totaal 9 stemmen. De serie heeft momenteel 2 seizoenen.