De Strangorianen seizoen 2?
Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie De Strangorianen? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van De Strangorianen.
Het laatste bij ons bekende seizoen van De Strangorianen (Seizoen 1) dateert van 1991.
De Strangorianen Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van De Strangorianen? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over De Strangorianen seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
De Strangorianen Serie Informatie
De Strangorianen is een Komedie-serie uit 1991.
De serie volgt het verhaal van vier paters van de fictieve kloosterorde der Strangorianen. Wanneer hun abt overlijdt, willen ze een reis naar Rome ondernemen om het graf van de Heilige Strangorius, stichter van hun kloosterorde, te bezoeken. In elke aflevering beleven ze een nieuw avontuur, waarmee ze het geld dat nodig is voor de reis proberen te verdienen. Helaas gaat het meestal mis.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 2,50 met in totaal 3 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.