• 9.384.811 stemmen

Los Zand

Los Zand seizoen 2?

Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Los Zand? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Los Zand.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Los Zand (Seizoen 1) dateert van 2009.

Los Zand Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Los Zand? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Los Zand seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Los Zand Serie Informatie

Los Zand is een Avontuur / Drama-serie uit 2009. Geregisseerd door Erik Van Berendoncks met onder meer de acteurs Gert Winckelmans, Nele Van Rompaey en Eric Van Herreweghe .

In Los zand trekken drie jonge koppels halsoverkop naar Namibië voor een avontuurlijke reis door de woestijn. Ze laten alles vallen om zich nog een laatste keer aan een onbezonnen en wild avontuur te wagen voor ze zich definitief settelen. Het is Vincent Vandeweghe, een succesvolle dertiger, die het initiatief neemt voor de reis. Bovendien weet hij ook zijn vriendin Sylvia en zijn vrienden Maarten en Willem te overtuigen om met hem mee te gaan. Maarten en Willem nemen bovendien hun vriendinnen Julie en Charlotte mee, zodat het reisgezelschap uiteindelijk zes mensen telt.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 2,11 met in totaal 9 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.