Lucky Louie seizoen 2?
Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Lucky Louie? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Lucky Louie.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Lucky Louie (Seizoen 1) dateert van 2006.
Lucky Louie Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Lucky Louie? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Lucky Louie seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Lucky Louie Serie Informatie
Lucky Louie is een Komedie-serie uit 2006-2007. Geregisseerd door Andrew D. Weyman met onder meer de acteurs Jerry Minor, Pamela Adlon en Kim Hawthorne .
Lucky Louie gaat over het dagelijkse leven van Louie, die parttime als monteur werkt in een winkel voor geluidsdempers. De winkel is van zijn beste vriend Mike. Louie’s vrouw is Kim, die fulltime als verpleegster werkt en eigenlijk de kost verdient. Samen hebben ze een vier jaar oude dochter genaamd Lucy.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,20 met in totaal 5 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.