• 9.385.182 stemmen

Beyond

Beyond seizoen 3?

Zal er een seizoen 3 beschikbaar komen voor de tv-serie Beyond? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Beyond.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Beyond (Seizoen 2) dateert van 2018.

Beyond Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 3) van Beyond? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Beyond seizoen 3 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Beyond Serie Informatie

Beyond is een Drama / Sciencefiction-serie uit 2017-2018. Geregisseerd door Nick Copus met onder meer de acteurs Burkely Duffield, Dilan Gwyn en Jonathan Whitesell .

Een jongeman met de naam Holden Matthews wordt wakker na twaalf jaar in coma te hebben gelegen. Hij komt erachter dat hij plotseling over bovennatuurlijke krachten beschikt. Hoewel het in eerste instantie positief lijkt te zijn, komt hij al snel middenin een gevaarlijke samenzwering terecht. Holden probeert zijn normale leventje weer op te pakken maar dit blijkt al snel onmogelijk te zijn.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,00 met in totaal 7 stemmen. De serie heeft momenteel 2 seizoenen.