• 9.378.059 stemmen

Schalkse Ruiters

Schalkse Ruiters seizoen 3?

Zal er een seizoen 3 beschikbaar komen voor de tv-serie Schalkse Ruiters? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Schalkse Ruiters.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Schalkse Ruiters (Seizoen 2) dateert van 1997.

Schalkse Ruiters Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 3) van Schalkse Ruiters? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Schalkse Ruiters seizoen 3 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Schalkse Ruiters Serie Informatie

Schalkse Ruiters is een Komedie / Spelprogramma-serie uit 1996-1998. met onder meer de acteurs Bart De Pauw en Tom Lenaerts .

Schalkse Ruiters had als uitgangspunt dat kijkers niet altijd moesten geloven dat alles wat ze op tv zagen noodzakelijk echt is. Daarom lieten De Pauw en Lenaerts iedere aflevering drie reportages zien waarbij de kijkers, hun centrale gast en het studiopubliek moesten raden welke ervan echt of fictief waren. Tussendoor maakten De Pauw en Lenaerts grapjes en vertoonden sketches met hen in de hoofdrol. Geregeld lachten ze ook wat om hun centrale gast door archiefbeelden te tonen of verborgen cameraopnamen. Ook hier werden echte beelden vaak afgewisseld met filmpjes die in scène waren gezet.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 4,13 met in totaal 31 stemmen. De serie heeft momenteel 2 seizoenen.