• 9.370.370 stemmen

Holland's Next Top Model (2006-2024)

Reality | 14 seizoenen

Ontwikkeld door: Tyra Banks

Met onder meer: Anouk Smulders, Daphne Deckers en Kim Feenstra

Oorspronkelijke taal: Engels

Release datum: maandag 4 september 2006

Eerst uitgezonden op: RTL5 (Nederland)

• Videoland Bekijk via Videoland
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Holland's Next Top Model

Een realityprogramma waarin een aantal meisjes (en jongens) met elkaar de competitie aan gaan voor de titel Holland's Next Top Model en de kans op een carrière als fotomodel. Holland's Next Top Model is de Nederlandse versie van de hitserie America's Next Top Model.

logo tmdbimage

Meningen over Holland's Next Top Model

avatar van stinissen

stinissen

• 12026 stemmen
maandag 11 september 2017
Holland's Next Top Model seizoen 10 Mijn vrouw kijkt dit al jaren dus kijk ik mee andersom doet ze dat ook maar wat ik nog steeds niet begrijp is dat ze werkelijk monsters van modellen nemen terwijl er toch ook mooie mensen zijn waar je mooie foto's van kunt maken en dan nog het gewicht als een meisje een beetje vrouwelijke vormen heeft dan mag ze veel al niet meedoen ik vind dit onbegrijpelijk. En toch vind ik het redelijke tv alleen al omdat ik me mateloos erger aan de bovengenoemde zaken...
avatar van Miszmi

Miszmi

maandag 11 september 2017
Holland's Next Top Model seizoen 10 [user=12]stinissen[/user], ik begrijp ergens je punt wel (al ben ik niet van mening dat alle modellen eruit zien als monsters in dit geval haha), maar model zijn betekent wel meer dan een mooi koppie hebben natuurlijk. Het is toch een vak apart wat je moet kunnen en willen, je kan nog zo mooi zijn, maar absoluut niet mooi overkomen op foto's. Montell vind ik daarentegen het tegenovergestelde, ik moest erg wennen aan zijn verschijning, maar vind hem tijdens de shoots wel echt heel goed. Ritse eigenlijk een beetje hetzelfde. Ik was wel gelijk verliefd op zijn haar, maar vind hem ook veel vrouwelijke trekken in het gezicht hebben. Vond dat erg wennen, maar hij is inmiddels wel mijn favoriet geworden. Wat is hij prachtig op foto's! Gewicht is natuurlijk wel iets dat bij modellenwerk hoort. Natuurlijk zijn er ook vollere vrouwen die model kunnen worden en daar is ook best de markt voor, maar in zo'n programma is daar gewoonweg geen plek voor. De meeste klanten boeken immers toch maatje 34 modellen, want anders past de kleding niet of zit het niet mooi. Dus hoe goed ik jouw 'frustratie' daarover wel begrijp, begrijp ik het ook wel van de andere kant.
avatar van arevee

arevee

dinsdag 4 december 2018
Holland's Next Top Model seizoen 10 Af en toe leuk voor het overdreven diva gedrag en het hoge drama gehalte, zo hier en daar leuk omdat er een hele mooie vrouw passeert (merendeel is niet bijzonder vind ik) maar om het echt serieus te gaan nemen dat gaat toch een paar stappen te ver.