• 9.382.116 stemmen

Holland's Next Top Model

Holland's Next Top Model seizoen 15?

Zal er een seizoen 15 beschikbaar komen voor de tv-serie Holland's Next Top Model? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Holland's Next Top Model.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Holland's Next Top Model (Seizoen 14) dateert van 2024.

Holland's Next Top Model Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 15) van Holland's Next Top Model? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Holland's Next Top Model seizoen 15 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Holland's Next Top Model Serie Informatie

Holland's Next Top Model is een Reality-serie uit 2006-2024. met onder meer de acteurs Yfke Sturm, Sanne Nijhof en Kim Feenstra .

Een realityprogramma waarin een aantal meisjes (en jongens) met elkaar de competitie aan gaan voor de titel Holland's Next Top Model en de kans op een carrière als fotomodel. Holland's Next Top Model is de Nederlandse versie van de hitserie America's Next Top Model.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 2,71 met in totaal 48 stemmen. De serie heeft momenteel 14 seizoenen.