• 9.383.750 stemmen

This Is England

This Is England seizoen 4?

Zal er een seizoen 4 beschikbaar komen voor de tv-serie This Is England? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van This Is England.

Het laatste bij ons bekende seizoen van This Is England (Seizoen 3) dateert van 2015.

This Is England Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 4) van This Is England? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over This Is England seizoen 4 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

This Is England Serie Informatie

This Is England is een Drama / Misdaad-serie uit 2010-2015. Geregisseerd door Tom Harper met onder meer de acteurs Joseph Gilgun, Vicky McClure en Stephen Graham .

This Is England is een spinoff van de gelijknamige film uit 2006. Shaun is helemaal klaar met school en hij realiseert zich dat hij geen kind meer is. Het is ondertussen eind jaren tachtig en de bende van Shaun is helemaal terug terwijl ze zich staande proberen te houden en op zoek gaan naar plezier, een baan en een toekomst.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,89 met in totaal 31 stemmen. De serie heeft momenteel 3 seizoenen.