• 9.384.382 stemmen

Hyperdrive

Hyperdrive seizoen 3?

Zal er een seizoen 3 beschikbaar komen voor de tv-serie Hyperdrive? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Hyperdrive.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Hyperdrive (Seizoen 2) dateert van 2007.

Hyperdrive Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 3) van Hyperdrive? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Hyperdrive seizoen 3 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Hyperdrive Serie Informatie

Hyperdrive is een Komedie / Sciencefiction-serie uit 2006-2007. Geregisseerd door John Henderson met onder meer de acteurs Nick Frost, Miranda Hart en Kevin Eldon .

Het 2151 en het ruimteschip de HMS Camden Lock moet zorgen voor de Britse belangen in een alsmaar uitbreidend universum. Commandant Michael Henderson heeft de taak om buitenaardse rassen te interesseren om hun zaken in Peterborough te komen doen en over te halen om in het Lake District op vakantie te komen. Zijn crew bestaat uit de borderline-psychopaat York, technisch officier Jeffers die een hekel aan York heeft, de stille onderhandelaar Vine, de gemodificeerde Sandstrom en diplomatieke officier Chloe Teal die verliefd is op Henderson.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter nan met in totaal 0 stemmen. De serie heeft momenteel 2 seizoenen.