• 9.385.063 stemmen

Moordvrouw

Moordvrouw seizoen 8?

Zal er een seizoen 8 beschikbaar komen voor de tv-serie Moordvrouw? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Moordvrouw.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Moordvrouw (Seizoen 7) dateert van 2018.

Moordvrouw Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 8) van Moordvrouw? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Moordvrouw seizoen 8 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Moordvrouw Serie Informatie

Moordvrouw is een Misdaad / Avontuur-serie uit 2012-2018. Geregisseerd door Michiel van Jaarsveld met onder meer de acteurs Wendy van Dijk, Thijs Römer en Renée Soutendijk .

In Leeuwarden staat een team uiterst gemotiveerde en professionele politiemensen voortdurend onder hoogspanning om dreigende catastrofes het hoofd te bieden. Niet zozeer met deductie en ontspannen gepuzzel, maar met races tegen de klok. Een talentvolle rechercheur, Fenna Kremer, raakt getraumatiseerd, maar gaat ogenschijnlijk hersteld acht maanden later weer aan het werk. Ze komt terecht op bureau Leeuwarden, waar zij haar nieuwe team tot wanhoop drijft: door haar solistische aanpak, haar intuïtie, haar volstrekt verwerpelijke methoden en vooral... door haar succes hiermee.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,09 met in totaal 142 stemmen. De serie heeft momenteel 7 seizoenen.