• 9.385.063 stemmen

Doc Martin

Doc Martin seizoen 11?

Zal er een seizoen 11 beschikbaar komen voor de tv-serie Doc Martin? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Doc Martin.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Doc Martin (Seizoen 10) dateert van 2022.

Doc Martin Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 11) van Doc Martin? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Doc Martin seizoen 11 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Doc Martin Serie Informatie

Doc Martin is een Drama / Komedie-serie uit 2004-2022. Geregisseerd door Ben Bolt met onder meer de acteurs Martin Clunes, Caroline Catz en Lucy Punch .

De serie draait om het leven van dokter Martin Ellingham, en de bewoners van het havenstadje Portwenn. Martin is een briljante en succesvolle chirurg die altijd met veel liefde aan de top van de medische wereld heeft gestaan. Zijn plotselinge angst voor bloed zorgt er echter voor dat hij geen operaties meer mag uitvoeren. Hij besluit naar een klein kustplaatsje te verhuizen om daar als huisarts aan de slag te gaan. Bij aankomst blijkt de huisartsenpraktijk één grote onprofessionele bende te zijn. Martin zal het beste van zijn nieuwe leven moeten zien te maken.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 4,21 met in totaal 43 stemmen. De serie heeft momenteel 10 seizoenen.