Indian Summers seizoen 3?
Zal er een seizoen 3 beschikbaar komen voor de tv-serie Indian Summers? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Indian Summers.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Indian Summers (Seizoen 2) dateert van 2016.
Indian Summers Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 3) van Indian Summers? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Indian Summers seizoen 3 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Indian Summers Serie Informatie
Indian Summers is een Drama-serie uit 2015-2016. Geregisseerd door Anand Tucker met onder meer de acteurs Julie Walters, Henry Lloyd-Hughes en Nikesh Patel .
Indian Summers speelt zich af tussen de grootsheid van het Himalaya gebergte en de theeplantages in Noord-India. Het vertelt het rijke en explosieve verhaal van de val van het Britse Koninkrijk en de opkomst van het moderne India, bekeken vanuit beide perspectieven. Het hart van het verhaal ligt bij de complicaties en vertakkingen in een web van passie, rivaliteit en conflicten. De personages die voorbij komen zijn de mensen die deze zomer vol veranderingen tot stand brachten.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,13 met in totaal 4 stemmen. De serie heeft momenteel 2 seizoenen.