• 9.384.811 stemmen

Star Wars: Forces of Destiny

Star Wars: Forces of Destiny seizoen 3?

Zal er een seizoen 3 beschikbaar komen voor de tv-serie Star Wars: Forces of Destiny? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Star Wars: Forces of Destiny.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Star Wars: Forces of Destiny (Seizoen 2) dateert van 2018.

Star Wars: Forces of Destiny Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 3) van Star Wars: Forces of Destiny? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Star Wars: Forces of Destiny seizoen 3 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Star Wars: Forces of Destiny Serie Informatie

Star Wars: Forces of Destiny is een Animatie / Avontuur-serie uit 2017-2018. Geregisseerd door Brad Rau met onder meer de acteurs Ashley Eckstein en Lupita Nyong'o .

De miniserie Star Wars: Forces of Destiny volgt een groep bekende Star Wars personages tijdens nooit eerder vertoonde avonturen. Zo zien we wat er vlak na de ontmoeting tussen Rey en de droid BB-8 gebeurt, moeten Han Solo en Chewbacca een zender van Unkar Plutt van de Millennium Falcon zien te krijgen en zien we hoe Hera Syndulla zich aansluit bij Princess Leia, de Ewoks en de andere helden tijdens de strijd tegen The Empire. De focus ligt in deze serie op de vrouwelijke personages van het universum.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter nan met in totaal 0 stemmen. De serie heeft momenteel 2 seizoenen.