Unforgotten seizoen 7?
Zal er een seizoen 7 beschikbaar komen voor de tv-serie Unforgotten? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Unforgotten.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Unforgotten (Seizoen 6) dateert van 2025.
Unforgotten Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 7) van Unforgotten? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Unforgotten seizoen 7 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Unforgotten Serie Informatie
Unforgotten is een Misdaad / Drama-serie uit 2015-2025. Geregisseerd door Andy Wilson met onder meer de acteurs Nicola Walker, Sinéad Keenan en Sanjeev Bhaskar .
In Unforgotten wordt een 'koude' moordzaak van 39 jaar geleden onderzocht wanneer de beenderen van een jonge man zijn gevonden onder de fundering van een gesloopt huis. Detective Cassie Stuart en haar collega Sunil 'Sunny' Khan worden op de zaak gezet en moeten alle oude feiten weer boven tafel halen en alle betrokken opnieuw bij dit onderzoek betrekken.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,95 met in totaal 268 stemmen. De serie heeft momenteel 6 seizoenen.