• 9.385.217 stemmen

W1A

W1A seizoen 3?

Zal er een seizoen 3 beschikbaar komen voor de tv-serie W1A? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van W1A.

Het laatste bij ons bekende seizoen van W1A (Seizoen 2) dateert van 2015.

W1A Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 3) van W1A? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over W1A seizoen 3 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

W1A Serie Informatie

W1A is een Komedie-serie uit 2014-2015. Geregisseerd door John Morton met onder meer de acteurs Hugh Bonneville, Monica Dolan en Jessica Hynes .

Ian Fletcher, voormalig hoofd van het Olympisch comité in Londen, heeft een nieuwe baan weten te bemachtigen in een hoge positie bij de BBC. Zijn belangrijkste taken zijn het verlengen van de uitzendlicentie voor de omroep en het behouden van de publieke status van de BBC. Het blijkt echter een zware taak te zijn die hem geregeld in de problemen doet belanden.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,50 met in totaal 4 stemmen. De serie heeft momenteel 2 seizoenen.