Dinotopia seizoen 2?
Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Dinotopia? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Dinotopia.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Dinotopia (Seizoen 1) dateert van 2002.
Dinotopia Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Dinotopia? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Dinotopia seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Dinotopia Serie Informatie
Dinotopia is een Avontuur / Fantasy-serie uit 2002-2003. Geregisseerd door Marco Brambilla met onder meer de acteurs Erik von Detten, Shiloh Strong en Michael Brandon .
De halfbroers Karl en David Scott maken met hun vader een vlucht in diens privévliegtuig. Ze komen echter in een storm terecht en storten neer voor de kust van een onbekend eiland. Hun vader verdwijnt na de crash spoorloos. Karl en David ontdekken al snel dat het eiland bewoond wordt door intelligente dinosauriërs, en andere mensen die hier ooit zijn aangespoeld. De twee jongens worden opgenomen in de gemeenschap, maar hebben moeite zich aan te passen. Dan blijkt dat het eiland bedreigd wordt en de broers besluiten de bevolking een handje te helpen.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,00 met in totaal 7 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.