Hippies seizoen 2?
Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Hippies? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Hippies.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Hippies (Seizoen 1) dateert van 1999.
Hippies Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Hippies? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Hippies seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Hippies Serie Informatie
Hippies is een Komedie-serie uit 1999. met onder meer de acteurs Julian Rhind-Tutt, Sally Phillips en Simon Pegg .
Ray Purbbs produceert zijn eigen tijdschrift vanuit zijn flatje in Notting Hale Gate in het swingende Londen van 1969. Zijn tijdschrift, Mouth, geniet vooral populariteit onder de vrienden van Ray. Hij is zeer gepassioneerd in protesteren tegen allerlei zaken in zijn strijd tegen de gevestigde orde. Alex, Jill en Hugo, de vrienden van Ray, hebben ieder hun eigenaardigheden en het viertal belandt dat ook geregeld in lastige situaties.