• 9.385.152 stemmen

Medici

Medici seizoen 4?

Zal er een seizoen 4 beschikbaar komen voor de tv-serie Medici? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Medici.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Medici (Seizoen 3) dateert van 2019.

Medici Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 4) van Medici? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Medici seizoen 4 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Medici Serie Informatie

Medici is een Drama-serie uit 2016-2019. Geregisseerd door Sergio Mimica-Gezzan met onder meer de acteurs Richard Madden, Derek Jacobi en Daniel Sharman .

Giovanni de Medici heeft, met dank aan een contract met de Papacy twintig jaar geleden, zijn familievermogen in een weergaloze economische kracht getransformeerd. Giovanni wordt plotseling vermoord en zijn zonen, Cosimo en Lorenzo, moeten het opnemen tegen de vijanden die de Medici willen verjagen. Cosimo begint een affaire met Maddelena, een slaaf die de moeder van zijn zoon wordt. Wanneer het onderzoek naar de moord op Giovanni in volle gang is, verschijnt een oude vijand ten tonele: de rivaliserende bankier Pazzi.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,70 met in totaal 23 stemmen. De serie heeft momenteel 3 seizoenen.