Blandings seizoen 3?
Zal er een seizoen 3 beschikbaar komen voor de tv-serie Blandings? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Blandings.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Blandings (Seizoen 2) dateert van 2014.
Blandings Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 3) van Blandings? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Blandings seizoen 3 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Blandings Serie Informatie
Blandings is een Komedie-serie uit 2013-2014. Geregisseerd door Mandie Fletcher met onder meer de acteurs Mark Williams, Robert Bathurst en Jennifer Saunders .
1929. Lord Emsworth woont in het Blandings kasteel samen met zijn hebzuchtige zus Connie, leeghoofd van een zoon Freddie en vele huisgasten. Lord Emsworth wil gewoon met rust gelaten worden zodat hij tijd kan doorbrengen met zijn bekroonde varken The Empress. Zijn familie zorgt er echter voor dat hij maar weinig rust krijgt.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter nan met in totaal 0 stemmen. De serie heeft momenteel 2 seizoenen.