• 9.384.766 stemmen

You Me Her

You Me Her seizoen 6?

Zal er een seizoen 6 beschikbaar komen voor de tv-serie You Me Her? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van You Me Her.

Het laatste bij ons bekende seizoen van You Me Her (Seizoen 5) dateert van 2020.

You Me Her Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 6) van You Me Her? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over You Me Her seizoen 6 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

You Me Her Serie Informatie

You Me Her is een Komedie / Romantiek-serie uit 2016-2020. met onder meer de acteurs Greg Poehler, Rachel Blanchard en Priscilla Faia .

Wat begint als een impulsieve 'date' tussen Jack en escortdame Izzy, verandert in een trio-affaire met inbegrip van Jack's vrouw Emma die zo haar eigen geheimen heeft. Over een tijdspanne van tien dagen wordt de financiële regeling met Izzy omgezet in iets totaal anders: een ware romance tussen drie mensen. Maar wat als je gelukkigste leven totaal niet is wat je ervan verwacht had?

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,13 met in totaal 64 stemmen. De serie heeft momenteel 5 seizoenen.