• 9.384.551 stemmen

Doubt

Doubt seizoen 2?

Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Doubt? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Doubt.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Doubt (Seizoen 1) dateert van 2017.

Doubt Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Doubt? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Doubt seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Doubt Serie Informatie

Doubt is een Drama-serie uit 2017. Geregisseerd door Nicole Rubio met onder meer de acteurs Katherine Heigl, Dulé Hill en Steven Pasquale .

Sadie Ellis is een briljante advocate bij een chic kantoor. Ze wordt verliefd op haar charismatische cliënt, Billy Brennan, die onlangs beschuldigd is van moord op zijn vriendin 24 jaar geleden. Sadie probeert haar gevoelens voor iedereen verborgen te houden, inclusief voor haar goede vriend en collega Albert Cobb die denkt alles over haar te weten. Daarnaast werken er Cameron Wirth, een transgender, Tiffany Simon, een tweedejaars medewerker, en Nick, een ex-crimineel die zijn diploma in de gevangenis heeft gehaald. Allen werken ze voor Jesaja Roth, een gerespecteerde juridische leeuw.