Midnattssol seizoen 2?
Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Midnattssol? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Midnattssol.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Midnattssol (Seizoen 1) dateert van 2016.
Midnattssol Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Midnattssol? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Midnattssol seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Midnattssol Serie Informatie
Midnattssol is een Thriller-serie uit 2016. Geregisseerd door Måns Mårlind met onder meer de acteurs Leïla Bekhti, Gustaf Hammarsten en Editha Domingo .
De Franse detective Kahina Zadi reist naar het Zweedse plaatsje Kiruna om de moord op een Fransman te onderzoeken. Al snel vallen er meer doden. Kahina en haar Zweedse assistent Anders Harnesk stuiten op een tien jaar oude geheime samenzwering van vele dorpsbewoners. Kahina wordt geconfronteerd met een gewetenloze seriemoordenaar, een macaber plan en haar eigen pijnlijke verleden.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,64 met in totaal 84 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.