• 9.385.546 stemmen

Glitch

Glitch seizoen 4?

Zal er een seizoen 4 beschikbaar komen voor de tv-serie Glitch? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Glitch.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Glitch (Seizoen 3) dateert van 2019.

Glitch Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 4) van Glitch? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Glitch seizoen 4 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Glitch Serie Informatie

Glitch is een Drama-serie uit 2015-2019. Geregisseerd door Emma Freeman met onder meer de acteurs Patrick Brammall, Genevieve O'Reilly en Emma Booth .

Zes overleden plaatselijke inwoners keren op onverklaarbare wijze gezond en wel terug. Dit plaatst een politieagent, James Hayes, en een dokter, Elishia Glass, voor een emotioneel mysterie. De zes mensen zijn allemaal op een manier verbonden, maar de zoektocht begint naar de persoon die weet waarom zij zijn teruggekeerd.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,23 met in totaal 105 stemmen. De serie heeft momenteel 3 seizoenen.