Avengers Assemble seizoen 6?
Zal er een seizoen 6 beschikbaar komen voor de tv-serie Avengers Assemble? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Avengers Assemble.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Avengers Assemble (Seizoen 5) dateert van 2018.
Avengers Assemble Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 6) van Avengers Assemble? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Avengers Assemble seizoen 6 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Avengers Assemble Serie Informatie
Avengers Assemble is een Actie / Animatie-serie uit 2013-2019. Geregisseerd door Collette Sunderman met onder meer de acteurs Roger Craig Smith, Adrian Pasdar en Mick Wingert .
Met een all-star rooster bestaande uit Iron Man, Captain America, Thor, Hulk, Hawkeye, Falcon en gewoonlijk - wanneer ze er zin in heeft - Black Widow, zijn de Avengers een goed werkend team. De Avengers redden de wereld van de grootste bedreigingen die er te bedenken zijn, bedreigingen die een superheld nooit alleen aankan.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter nan met in totaal 0 stemmen. De serie heeft momenteel 5 seizoenen.