Cold Feet seizoen 10?
Zal er een seizoen 10 beschikbaar komen voor de tv-serie Cold Feet? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Cold Feet.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Cold Feet (Seizoen 9) dateert van 2020.
Cold Feet Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 10) van Cold Feet? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Cold Feet seizoen 10 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Cold Feet Serie Informatie
Cold Feet is een Komedie / Drama-serie uit 1998-2020. Geregisseerd door Tim Whitby met onder meer de acteurs James Nesbitt, John Thomson en Fay Ripley .
Het alledaagse leven van drie dertig-plus koppels waarin alles draait om liefde, trouwen, vreemdgaan, kinderen, vriendschap, carrière en seks. Jenny en Pete zijn toffe ‘gewone mensen’ die een kind proberen te krijgen, Karen en David zijn ietwat snobistische ‘upper class’ types die te hard werken en Adam en Rachel zijn een zojuist verliefd geworden paar en een onwennige, niet voor de hand liggende combinatie.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,85 met in totaal 207 stemmen. De serie heeft momenteel 9 seizoenen.