La Piovra seizoen 8?
Zal er een seizoen 8 beschikbaar komen voor de tv-serie La Piovra? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van La Piovra.
Het laatste bij ons bekende seizoen van La Piovra (Seizoen 7) dateert van 1995.
La Piovra Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 8) van La Piovra? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over La Piovra seizoen 8 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
La Piovra Serie Informatie
La Piovra is een Misdaad / Drama-serie uit 1984. Geregisseerd door Luigi Perelli met onder meer de acteurs Vittorio Mezzogiorno, Remo Girone en Raoul Bova .
Politie-inspecteur Corrado Cattani wordt met zijn gezin overgeplaatst naar het eiland Sicilië, wat sinds jaar en dag een broeinest is van maffiapraktijken. Wanneer Cattani een omvangrijke drugssmokkel op het spoor komt, wordt hij van alle kanten bedreigd door de maffiaorganisatie Octopus, die iedereen op het eiland in haar macht lijkt te hebben. Cattani weet niet wie hij kan vertrouwen, maar toch zet hij zijn strijd tegen de onderwereld voort.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 4,21 met in totaal 137 stemmen. De serie heeft momenteel 7 seizoenen.