Atlanta seizoen 5?
Zal er een seizoen 5 beschikbaar komen voor de tv-serie Atlanta? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Atlanta.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Atlanta (Seizoen 4) dateert van 2022.
Atlanta Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 5) van Atlanta? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Atlanta seizoen 5 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Atlanta Serie Informatie
Atlanta is een Komedie / Drama-serie uit 2016-2022. Geregisseerd door Hiro Murai met onder meer de acteurs Donald Glover, Brian Tyree Henry en Lakeith Stanfield .
Earnest 'Earn' Marks wordt gevolgd tijdens zijn dagelijkse leven in Atlanta, Georgia. Earn is gestopt aan de Princeton University, heeft geen geld en geen huis. Hij verblijft daarom afwisselend bij zijn ouders en zijn ex-vriendin Van, die ook de moeder is van zijn dochter Lottie. Zodra hij zich realiseert dat zijn neef Alfred "Paper Boi" Miles op de rand van het sterrendom staat, probeert hij opnieuw contact met hem te maken om zijn leven en dat van zijn dochter te verbeteren. De twee neven werken zich daarna al snel omhoog in de rapscene van Atlanta.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,91 met in totaal 210 stemmen. De serie heeft momenteel 4 seizoenen.