Phony seizoen 2?
Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Phony? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Phony.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Phony (Seizoen 1) dateert van 2026.
Phony Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Phony? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Phony seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Phony Serie Informatie
Phony is een Komedie / Drama-serie uit 2026. Geregisseerd door Nick Paley met onder meer de acteurs en Connie Britton .
De tiener Sonny Cook ontwaakt in het ziekenhuis na een ernstig auto-ongeluk. Hij raakt op bizarre wijze er van overtuigd dat zijn moeder Ellen is vervangen door een geavanceerde bedrieger. Wat begint als een bizar vermoeden, groeit al snel uit tot een obsessieve missie. Terwijl de rest van het rustige, idyllische stadje niets in de gaten heeft en Ellen simpelweg ziet als de zorgzame vrouw die ze altijd al was, begint Sonny bewijsmateriaal te verzamelen om de 'valse' Ellen te ontmaskeren.