• 9.489.506 stemmen

JAY-Z in 8

JAY-Z in 8 seizoen 2?

Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie JAY-Z in 8? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van JAY-Z in 8.

Het laatste bij ons bekende seizoen van JAY-Z in 8 (Seizoen 1) dateert van 2026.

JAY-Z in 8 Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van JAY-Z in 8? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over JAY-Z in 8 seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

JAY-Z in 8 Serie Informatie

JAY-Z in 8 is een Documentaire-serie uit 2026. Geregisseerd door Rick Rubin met onder meer de acteurs Jay-Z en Rick Rubin .

Docuemantireserie over het leven en de carrière van de legendarische rapper Shawn "JAY-Z" Carter. De serie is opgebouwd rondom urenlange, openhartige gesprekken tussen JAY-Z en Rick Rubin. De rode draad van de plot is de onlosmakelijke verbinding tussen kunst en leven. JAY-Z ontleedt zijn eigen genialiteit door zijn songteksten en schrijfproces stap voor stap te analyseren. Elke aflevering focust op een specifieke selectie van nummers (gekozen door Rick Rubin) en sleutelprojecten uit zijn discografie.