• 9.485.220 stemmen

Line of Fire

Line of Fire seizoen 2?

Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Line of Fire? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Line of Fire.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Line of Fire (Seizoen 1) dateert van 2026.

Line of Fire Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Line of Fire? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Line of Fire seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Line of Fire Serie Informatie

Line of Fire is een Actie / Misdaad-serie uit 2026. Geregisseerd door Rebecca Thomas met onder meer de acteurs Peter Krause, Hope Davis en Kat Cunning .

De serie volgt de familie Hollingsworth, een gezin waarvan de leden werken voor verschillende Amerikaanse federale overheidsdiensten (zoals de FBI, de U.S. Marshals, de Secret Service en het ministerie van Justitie). Nadat een ogenschijnlijk simpele zaak verandert in een dodelijke samenzwering en ze het doelwit worden van een mysterieuze huurmoordenaar, moeten ze al hun expertise gebruiken om elkaar te beschermen