Blodsbrødre seizoen 2?
Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Blodsbrødre? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Blodsbrødre.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Blodsbrødre (Seizoen 1) dateert van 2023.
Blodsbrødre Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Blodsbrødre? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Blodsbrødre seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Blodsbrødre Serie Informatie
Blodsbrødre is een Misdaad-serie uit 2023. Geregisseerd door Ole Endresen met onder meer de acteurs Emir Zamwa, Mohammed Youssef en Ishak Kaya .
Agent Moaz wordt overgeplaatst van West-Oslo naar een buitenwijk in het oosten van de stad, waar hij is opgegroeid. Al snel ontdekt hij dat de leider van de criminele bende 'Enemiez' – op wie hij jacht maakt – zijn oude jeugdvriend Rami is. Terwijl Rami strijdt om de controle over zijn deel van de criminele onderwereld van Oslo te behouden, dwingt hij Moaz om als informant binnen de politie voor de bende te werken. Moaz raakt steeds dieper verstrikt in het web van de bende en verscheurd tussen loyaliteit aan het politiekorps en aan zijn vriend, bij wie hij sinds zijn kindertijd in het krijt staat.