Saturday Night Live seizoen 53?
Zal er een seizoen 53 beschikbaar komen voor de tv-serie Saturday Night Live? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Saturday Night Live.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Saturday Night Live (Seizoen 52) dateert van 2026.
Saturday Night Live Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 53) van Saturday Night Live? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Saturday Night Live seizoen 53 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Saturday Night Live Serie Informatie
Saturday Night Live is een Komedie / Muziek-serie uit 1975-2026. Geregisseerd door Dave Wilson met onder meer de acteurs Julia Louis-Dreyfus, Michael Che en Mikey Day .
Live televisieprogramma op de zaterdagavond, dat voornamelijk bestaat uit komische sketches, muzkiale acts en variété. De komische sketches nemen voornamelijk de actuele cultuur, maatschappij en politiek op de hak, en worden veelal uitgevoerd door een grote wisselende groep van regulier terugkerende castleden. Doorgaans wordt de aflevering gepresenteerd door een beroemde gast die een openingsmonoloog houdt en samen met de cast in sketches optreedt. Ook zijn er vaak optredens van een muzikale gast.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter nan met in totaal 0 stemmen. De serie heeft momenteel 52 seizoenen.