• 9.092.429 stemmen

Rules of Engagement (2007-2013)

Komedie / Romantiek | 7 seizoenen

Ontwikkeld door: Tom Hertz

Met onder meer: Patrick Warburton, Megyn Price en Oliver Hudson

Oorspronkelijke taal: Engels

Release datum: maandag 5 februari 2007

Eerst uitgezonden op: CBS (Verenigde Staten)

Plot Rules of Engagement

Vijf vrienden hebben allemaal een andere rol in de wereld van liefde en relaties. Jeff en Audrey Bingham vormen een al jaren getrouwd stel dat hun huwelijk spannend probeert te houden. Adam Rhodes en Jennifer Morgan zijn met elkaar verloofd en ontdekken nog dagelijks nieuwe kanten van de ander. Russell Dunbar is een verstokte vrijgezel en rokkenjager. De vijf vrienden kijken allemaal op hun eigen manier tegen het onderwerp relaties aan en delen hun ervaringen en gedachten daarover regelmatig met elkaar.

Meningen over Rules of Engagement

avatar van Daan258

Daan258

dinsdag 25 mei 2021
Rules of Engagement seizoen 1 Heel wat jaar terug zag ik deze serie wel is voorbij komen op tv. Destijds nooit echt gevolgd alleen maar kleine stukjes gekeken. Nu de serie opnieuw werd uitgezonden op Fox had ik een poging gewaagd en tot mijn grote verbazig is dit zeker een erg leuke serie. De humor zit hier zeker wel goed en het kijkt allemaal lekker vlot weg. Zeker David Spade is erg leuk hier! Ondertussen al bezig met het 2e seizoen. 3,5*