• 9.440.938 stemmen

Genre: Documentaire / Muziek

Ontwikkeld door: John Battsek

Met onder meer: Kylie Minogue, Dannii Minogue en Jason Donovan

Release datum: woensdag 20 mei 2026

Eerst uitgezonden op: Netflix (Nederland)

• Netflix Bekijk via Netflix
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Kylie

Van haar doorbraakrol als Charlene in de Australische soap Neighbors uit de jaren 80 tot haar hitparadesuccessen gedurende vijf decennia: Kylie Minogue is zichzelf altijd opnieuw blijven uitvinden. De documentaire onderzoekt hoe ze de popmuziek heeft hervormd en een van de meest iconische figuren in de muziekwereld is geworden, met meer dan 80 miljoen verkochte platen. Kylie Minogue opent haar persoonlijke archieven en blikt terug op een leven dat generaties blijft boeien, inspireren en van muziek voorzien. Met beelden uit homevideo's, persoonlijke foto's en nieuwe interviews met Kylie zelf,

Meningen over Kylie

AHENSENS

donderdag 21 mei 2026
Kylie seizoen 1 Ja 5 sterren!! Kan niet anders zeggen deze docu laat je zo dichtbij de kern van Kylie komen. Prachtig en indringend! 5 sterren
avatar van ChantalParis

ChantalParis

vrijdag 22 mei 2026
Kylie seizoen 1 Ik ben al een heel grote Kylie fan sinds Locomotion. (Ja, zo oud ben ik al) Ze is voor mij veel meer dan gewoon een popster. Haar sprankelende persoonlijkheid, haar down to earth attitude en haar ontelbare artistieke transformaties zorgen ervoor dat ze nog altijd (na bijna 40 jaar) meedraait aan de top. De derde aflevering hakt er serieus in en liet mij niet onberoerd achter. Uitstekende docu voor fans en niet zo grote fans. I love that woman!

Asmahan_tv

dinsdag 26 mei 2026
Kylie seizoen 1 In tegenstelling tot veel mensen vind ik Kylie helemaal niet schattig of echt of leuk. Ik heb niet de indruk dat ik haar ook maar iets beter heb leren kennen. Ze doet me denken aan Lady Diana, die wist ‘onschuldig en puur’ ook uit te melken tot het naadje. Kylie speelt het goed, traantje op het juiste moment: Michael die haar hart breekt, hoe kàn hij, bij onze kleine, springerige lieveling. Dat ze hetzelfde heeft gedaan bij Jason Donovan, wordt weggewoven, ze laat zich nu eenmaal niet graag in een doosje stoppen Ik begeef me op gevaarlijk terrein, maar zelfs bij de kanker heb ik het idee dat die strategisch wordt ingezet. Weer wat goed getimede tranen een nog een scoop ook. Kylie is met haar marketing team zeer bedreven in het neerzetten van een persona. Een en al liefde en goedheid. En zo bescheiden. Ik heb haar nog nooit geloofd, het gaat bij haar allemaal om haarzelf, het enige onderwerp waar ze echt warm voor loopt. Ze heeft mij er ook nooit van kunnen overtuigen dat ze een goede zangeres is. Wel is ze er heel kundig in om talent om zich heen te verzamelen dat haar ster doet stralen.