Prisoner seizoen 2?
Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Prisoner? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Prisoner.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Prisoner (Seizoen 1) dateert van 2026.
Prisoner Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Prisoner? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Prisoner seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Prisoner Serie Informatie
Prisoner is een Actie / Thriller-serie uit 2026. met onder meer de acteurs Tahar Rahim, Izuka Hoyle en Jessica Barker-Wren .
Een jonge en ambitieuze gevangenisbewaarder bevindt zich midden in een strijd om de macht in de criminele onderwereld. In deze wereld proberen de misdaadheren koste wat het kost aan gerechtigheid te ontkomen. Maar om die macht te bereiken zal ze snel moeten leren vertrouwen op een van de mannen die ze juist achter de tralies wil zetten.